امروزه این روش با کاربردهای متفاوت و گستردهتر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است.
امروزه پایدارسازی به روشهای نیلینگ و خرپای فولادی، متداول ترین روشهای پایدارسازی گود در سطح کشور هستند. هر کدام از روشهای مذکور دارای مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر هستند که با بررسی جمیع آنها زیر نظر مشاور پایدارسازی مجرب، کارفرمایان محترم در هر پروژه اقدام به انتخاب روش مناسب مینمایند.
وظیفه نوار زهکشی، جمعآوری و هدایت آب پیش از اجرای شاتکریت در محل نصب به خارج است. نوار زهکش قائم، قبل از اجرای مش گذاری و شاتکریت، بین رویه موقت و سطح گودبرداری نصب میشود. در صورت افزایش تراز آب در لایه خاک، فشار هیدرواستاتیک پشت دیوار بتنی ایجاد شده و این نیرو میتواند احتمال جابهجایی توده خاک و حتی ریزش گود را افزایش دهد؛ بنابراین، نوار زهکشی در کنترل و مدیریت آب در محل نصب و اجرای شاتکریت نقشی حیاتی دارد.
در مقالهای تحت عنوان برای خرید تری دی پانل چجوری اقدام کنم؟ از سایت مادفوم به بررسی نحوه خرید دیوارهای پیش ساخته تری دی پنل پرداخته شده که میتواند اطلاعات مفیدی در اختیار خواننده قرار بدهد.
روش نیلینگ بهعنوان یک تکنیک پیشرفته و گسترده، در بسیاری از حوزهها برای اهداف متعدد مورد استفاده قرار میگیرد.
سپس لیفت های بعدی تا تراز نیلینگ چیست نهایی بهصورت مرحلهای و به نوبت اجرا خواهد شد.
با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در موارد زیر:
علاوه بر بحث پایش، کنترل کیفیت اجزای سازه نگهبان در حین اجرا نیز اهمیت ویژهای دارد.
در نهایت پس از این مرحله عملیات کشش المان تسلیح (اعمال نیروی پس تنیدگی) صورت می پذیرد.
اصول اجرای روش مهارگذاری یا انکراژ مشابهت های فراوانی با روش نیلینگ (میخکوبی) دارد. تفاوت اصلی در اعمال نیروی پس تنیدگی برای المان تسلیح می باشد. گام های اجرایی مشابه روش میخکوبی و شامل خاکبرداری مقطعی، حفاری گمانه ها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان (در بخشی از طول گمانه)، بتن پاشی و نصب صفحه سر نیل و مهره می باشند.
روش نیلینگ یا میخکوبی طبق مراحل زیر انجام میشود که عبارتند از:
عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،
در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با استفاده از روش مکش هوا و فشردهسازی آن به همراه تأمین فشار، کار میکنند.
مهندسان در آلمان و فرانسه توانستند این روش را توسعه داده و در صنایع مختلف از آن بهرهمند شوند.